Ansatte

Veterinær Anders Grøndahl

Anders er klinikkens daglige leder og har jobbet ved Sørum og Fet Veterinærkontor siden han var ferdigutdannet i 1992. Han har i løpet av sin karriere jobbet med alt fra ku til hamster og sitter derfor inne med bred erfaring med alle typer dyr. Anders er en ivrig sanger på privaten, og synger gjerne er beroligende vise for nervøse pasienter (, eiere eller ansatte). Anders har en forkjærlighet for kirurgi og driver med både rutinemessige inngrep og mer avanserte akuttinngrep og beinkirurgi. Anders er også en av veterinærene du møter på akuttvakten hos Sørum og Fet Veterinærkontor.

Veterinær Marianne Hareide Storebø

Marianne er en av våre lojale ansatte som har jobbet ved klinikken siden før studietiden startet. I 2012 var hun ferdig utdannet ved veterinærhøyskolen i Brno, Tsjekkia. Marianne er en dreven veterinær som har bred erfaring både innen kirurgi og indremedisin. Hun har blant annet kurset seg videre innen anestesi. Hennes blide ansikt møter dere hver tirsdag på avdeling Sørumsand, og resten av uken er hun å finne på avdeling Fetsund

Veterinær Martine Nygaard

Martine har jobbet hos oss siden hun var ferdig utdannet ved Norges Veterinærhøyskole i 2015. Hun jobber i dag både ved klinikken vår, samt med produksjonsdyr og hest i området. Martine er spesielt interessert i neurologi og indremedisin, men hun trives også med skalpell, nål og tråd i hånden. På fritiden er Martine en svært aktiv dame som gjerne tar med Huskyen sin på lange skiturer eller turer i fjellet.

Veterinær Maria Karlsson

Maria har jobbet hos oss siden 2017, da hun ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole. Deler av studiet har hun tatt i Polen og Sør-Afrika. I tillegg til å jobbe fast ved smådyrklinikken er hun også tilknyttet veterinærkontorets vakt for produksjonsdyr og hest i området. Maria kan kanskje kalles klinikkens «kattedame», men tar vel så gjerne imot både hunder, papegøyer, kaniner og gnagere. Hennes største interessefelt er indremedisin og tannhelse.

Veterinær Marte Østnes

Marte er vårt nyeste tilskudd i veterinærstabben, men har allerede lang fartstid på Sørum og Fet Veterinærkontor. Hun startet å jobbe hos oss som assistent allerede før hun begynte på veterinærstudiet og har hjulpet oss i ferier under hele studietiden. Marte er også utdannet ved veterinærhøyskolen i Brno, Tsjekkia, og var ferdig sommeren 2018. Marte er et rolig og vennlig vesen som kan roe selv den reddeste katt på klinikken!

Veterinærassistent Ann Christin Nordby

Ann Christin har vært vår trofaste resepsjonist og veterinærassistent siden 2015. I resepsjonen møter hun alle med et stor smil og hjelper deg gjerne med spørsmål om bla. fôring og atferd. Ann Christin har 3 Staffordshire Bullterriere hjemme. Hun har selv drevet med hundeoppdrett av rasen, og har derfor god erfaring med avl. I tillegg til hund, har Ann Christin drevet aktivt med hest og egen stall i over 20 år, og er oppvokst med flere forskjellige dyr på gården sin. Vi er veldig glad for å ha denne blide og dyktige assistenten hos oss!

Del med andre!