Om oss

Velkommen til Sørumsand Dyreklinikk!

Sørumsand Dyreklinikk er en underavdeling av Sørum og Fet Veterinærkontor, som har hovedkontor i Fetsund. Her på Sørumsand har vi 5 veterinærer, 1 dyrepleier og 1 veterinærassistent. Vi er en moderne klinikk som tilbyr diagnostikk og behandling av alle smådyr som hund, katt, fugler, reptiler, kanin, gnagere mm. Fra avdeling Fetsund administreres også stordyrpraksis, hvor det i hovedsak behandles hester, storfè, småfè og gris.

Vi baserer oss hovedsakelig på timebestilling, men tar også i mot drop-in pasienter så langt det lar seg gjøre. Vi har også mulighet til å tilby hjemmebesøk til smådyr ved spesielle behov.

I klinikken har vi også en butikk hvor vi fører vi blant annet diverse kosttilskudd og hudpleieprodukter i tillegg til spesialfôr til hund og katt.

Du finner Sørumsand Dyreklinikk i 3. etasje på baksiden av «Glassbygget», i samme inngang som tannlegekontoret.

 

Sørum og Fet Veterinærkontor har 24 timers akuttvakt hele året. Har du akutt behov for hjelp utenfor våre åpningstider tas du imot etter avtale på telefon av vakthavende veterinær på avdelingen i Fetsund. For å nå vakthavende veterinær ring 63 82 48 22 eller 63 88 16 25.

 

 

Del med andre!